İBB TV'de cami logosu kaldırıldı

İstanbul'da seçimlerden sonra skandal uygulamalara imza atan CHP'li İmamoğlu yönetimi , Yenikapı fiyaskosunun ardından İBB TV'nin logosunda bulunan cami ibaresini kaldırdı.

10 Eylül 2019 Salı 15:02
İBB TV'de cami logosu kaldırıldı

seçimden önce vaat ettiği 'Hiç kimse işten çıkarılmayacak' sözünün arkasında durmayan CHP yönetimi İstanbul'da tepki çeken uygulamalara devam ediyor. 

İstanbul'da AK Parti döneminde büyük bir aşama kaydederek gelişme sağlayan İBB TV'de de tartışılacak bir olaya imza atıldı. 

CHP'li İmamoğlu, İBB Başkanlığına seçilmesinin üzerinden aylar geçmesine rağmen henüz elle tutulur bir icraata imza atamamış olması tepki toplarken, bunun yanında bir de tepki çeken kararlara imza atmaya devam ediyor. 

Seçim öncesi Eyüp Camii'de dua ederken fotoğrafları basına dağıtılan CHP'li İmamoğlu'nun seçim sonrası İBB TV'nin yıllardan bu yana logo olarak kullandığı cami ibarelerini kaldırması dikkatlerden kaçmadı.

Son Güncelleme: 10.09.2019 15:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman 2019-09-10 15:11:35

amaç ne acaba