İlk Protesto Kılıçdaroğlu’na Değil Mansur Yavaş’a yapıldı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ankaradanhaber’e özel açıklamalarda bulundu.

25 Nisan 2019 Perşembe 13:44
İlk Protesto Kılıçdaroğlu’na Değil Mansur Yavaş’a yapıldı

Karakaya ilk protesto Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yapıldı” dedi ve “Mansur Yavaş’ın da saldırı anında nerede olduğunu sordu!  Karakaya,  “Şehidimizin cenaze töreninde şehit annesi Kılıçdaroğlu’na senin terörist demediğin YPG şehit etti oğlumu” diye bağırdığını söyledi. Karakaya, “Mansur Yavaş’ın da saldırı anında nerede olduğunu sordu!

Karakaya’nın konuşmasından önemli başlıklar şöyle:

Şehidimizin Cenaze namazı kılınırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kılıçdaroğlu’nun yanındaydı. Namazı yan yana kıldılar. Ondan sonra hiç yan yana olmadılar. Biz Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun arkasındaydık. Mansur Yavaş,  oradayken protesto sesleri yükseliyordu. İlk protesto Mansur Yavaş’a oluyor. Bu protesto yaşandıktan sonra resmi geçit törenine doğru geçerken arbede yaşanıyor. Ve arbede yaşanırken Mansur Yavaş’ın yanındakiler kendini oradan alıp uzaklaştırıyorlar. Kılıçdaroğlu’nu ben ve MHP teşkilatım korumaya aldık.. .. Kılıçdaroğlu’nun zarar görmemesi için arkadaşlarımız canlı kalkan oldular.. Çok tehlikeli şeyler atatıldı halkın dağılması beklendi. Bu konu televizyonlardan, sosyal medyadan duyurulmaya başlayınca köye gelişler başladı. Emniyet müdürü güvenli yollar aradı.

Mansur Yavaş ordaydı ve sonrasında neredeydi durun ben şehreminim diye bir şeyi oldu mu olmadı. Çıkıp da HDP temsilcisi Ankara’da Mansur Yavaş’a, İstanbul’da İmamoğlu’na kazandıracağız dediğinde bir şey söylemediniz o gün siz kimsiniz demediyeseniz bu tepkiyle karşılaşmanız doğal.

CHP Yönetiminin tamamı YPG’yi terör örgütü olarak görmüyor. YPG’nin şehit ettiği askerimizin annesi orada Kılıçdaroğlu’na haykırıyor “ Senin terörist demediğin YPG öldürdü oğlumu” diyor.  

CHP Genel Başkanı’na yumruk atan Osman S. ‘nin serbest bırakılması konusuna de değinen Karakaya, bu vatandaşın hiçbir yasadışı bağlantısı, uzantısı yok. Yasalar gereği bu durumda denetimli serbestlikten yararlanarak serbest bırakıldı bu doğal bir durumdur” ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 25.04.2019 13:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.