Kız kaçırmak için belediyeden araç desteği istedi!

Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı AK Masa Birimi vatandaşın taleplerini çözmek için tüm iletişim kanallarını kullanırken bazen ilginç taleplerle de karşılaşıyor.

19 Ağustos 2019 Pazartesi 14:31
Kız kaçırmak için belediyeden araç desteği istedi!

Keçiören Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı AK Masa Birimi vatandaşın taleplerini çözmek için tüm iletişim kanallarını kullanırken bazen ilginç taleplerle de karşılaşıyor. Vatandaşla her daim iç içe olan Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Bizim için öncelik ve odak noktası vatandaş, onlar ne diyor, neyi istiyorsa yapmanın gayretindeyiz. Ben bizzat 7/24 vatandaşın arasındayım” dedi.

GÜLÜMSETEN TALEPLER

Ak Masa'ya 2019 yılında gelen 15 bin 843 başvuru çözüme kavuşturulurken, birbirinden ilginç talepler ise gülümsetti. Gelen ilginç talepler arasında yalnızlıktan şikâyet edip kendisine arkadaş bulunmasını isteyen de var, kayıp cüzdanının bulunmasını isteyen de…

AK Masaya gelen en ilginç taleplerden biri de vatandaşın çatısında gezinen güvercinlerin ayak seslerinden duyduğu rahatsızlık oldu. Bir başka vatandaş da “Sevdiğim kızı ailesi vermiyor, kızı kaçırmak istiyorum, bunun için belediyeden araç ve para talep ediyorum” diyerek AK Masa’nın kapısını çaldı.

15 GÜN İÇİNDE ÇÖZÜM

AK Masa yetkilileri taleplerle ilgili şunları söyledi;

"Bazen çok ilginç taleplerle de karşılaşabiliyoruz.  Ama biz her talebi dikkatle dinliyor, bilgi edinme kanunu çerçevesinde en geç 15 gün içinde olumlu veya olumsuz sonuca ulaştırıyoruz. Açık kapı başvurularını da kanuni cevap verme süresi olan yedi iş günü içerisinde cevaplandırıyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.