Meclis kulisi karıştı! CHP ve MHP'li vekiller arasında kavga

TBMM Genel Kurulu'nda dün akşam saatlerinden bu sabaha kadar görüşülen ve kabul edilen seçim ittifakı teklifi, büyük gerginliğe neden oldu. Meclis kulisinde CHP ve MHP'li milletvekilleri arasında kavga çıktı

13 Mart 2018 Salı 10:47
Meclis kulisi karıştı! CHP ve MHP'li vekiller arasında kavga

Seçim ittifakı teklifinin son oturumunda CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daha önceki yıllarda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözlerini hatırlattı. O sözler hem AK Parti hem de MHP sıralarından tepki aldı. Gerginliğin ardından Genel Kurul'a yarım saatlik ara verildi. Ara süresince kavga durulmadı.

 Çam, savunmasında MHP liderini hedef almadığını söyledi, yapılan oylamayla Musa Çam'a 3 birleşimden çıkarma cezası verildi.

KULİS KARIŞTI, ÇOK SAYIDA VEKİL KAVGAYA DAHİL OLDU

Cezanın ardından gerginlik daha da arttı. Musa Çam, muhalefet kulisine doğru yöneldi, MHP milletvekilleri de o kulise çıktı. Çam bir süre, kulisteki bir odada bekletilirken CHP ve MHP milletvekilleri arasındaki sert tartışma kavgaya dönüştü. Çok sayıda milletvekili bu olaya karıştı. Araya Meclis polisi girdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.