ODTÜ'deki pankart rezaletinde 4 tutuklama

Orta Doğu Teknik Üniversitesinin (ODTÜ) mezuniyet töreninde yaşanan pankart rezaletiyle ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 09:47
ODTÜ'deki pankart rezaletinde 4 tutuklama

ODTÜ'nün mezuniyet töreninde taşınan ve seçmene yönelik hakaret içeren pankarta ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli, Ankara Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından soruşturmayı yürüten savcı tarafından ifadeleri alındıktan sonra mahkemeye sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince sorgulanan şüphelilerden pankartı taşıyan D.C.Y, B.A. ve F.E.D. ile pankartı hazırladığı tespit edilen Ö.K, tutuklandı. Pankartı bastığı belirlenen Ş.D. ise serbest bırakıldı.

ODTÜ'de 6 Temmuz günü yapılan diploma töreni sırasında seçmene hakaret içeren pankart taşınmasıyla ilgili 5 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.