Şehitlerimizi uğurluyoruz

- Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ümmet Ufacık'ın cenazesi, memleketi Konya'da toprağa verildi - Cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da katıldı

14 Mart 2018 Çarşamba 17:26
Şehitlerimizi uğurluyoruz

 Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda teröristlerce tuzaklanan patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Ümmet Ufacık'ın cenazesi, memleketi Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Konya Havalimanı'ndan alınan şehidin cenazesi, karayoluyla Akşehir ilçesi Yeni Mahalle'deki baba evine getirilerek "helallik" alındı.

Şehit Ufacık'ın naaşı, daha sonra silah arkadaşlarının omzunda Nasreddin Hoca Meydanı'na getirildi. Anne Gülay ve baba Bahattin Ufacık, burada oğullarının tabutuna sarılarak, şehidin fotoğrafını öptü.

Cenaze törenine katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, baba Bahattin Ufacık'a taziyelerini iletti.

Şehidin cenazesi, İlçe Müftüsü Ahmet Kardaş'ın kıldırdığı namazın ardından Akşehir Şehitliği'nde toprağa verildi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınları ile Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Konya Valisi Yakup Canbolat, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, milletvekilleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Son Güncelleme: 14.03.2018 17:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.