Sinan Burhan Yazdı!

Erdoğan’ın Osmanlı Tokadı

08 Mayıs 2018 Salı 09:25
Sinan Burhan Yazdı!

24 Haziran seçimlerine doğru hızla yol alıyoruz. Ülkemiz için kritik bir süreçteyiz. Bu seçimle ya tam bağımsız Türkiye olacağız. Ya da müstemleke olacağız. Koalisyon yıllarına geri döneceğiz. O nedenle bin kere düşünüp öyle oy kullanmalıyız. 

Bu seçimlerde yetimlerin gözü, mazlumların gözü ülkemizde. Ümmet bu Türkiye’ye bakıyor. Biz büyük bir medeniyetin sahibi bir milletiz. Selçuklu, Osmanlı bu topraklarda adalet dağıttı. 

Bakınız Cumhurbaşkanımız ne diyor:

“Bu toprakları bize vatan yapan aziz milletim. 1071 Malazgirt Zaferi’nden bu yana bu topraklar bize yurt oldu. Bizim devletimiz Söğüt’te çadırlarda kuruldu. Dedem Osman Gazi’nin rüyası hakikat oldu. Devletimiz adalet sevdasıyla büyüdü. Bursa ve Edirne’de kök saldı. Sultan Fatih bizim ceddimizdi. Kudüs’ü alan Selahattin Eyyubi bizdik. Kanla alınan toprak, parayla satılmaz diyen Abdülhamid bizdik. Çanakkale’de canını veren, düşmana geçit vermeyen bizdik. 28 Şubat’ta milletin inancını boğmaya kalkıştılar. Her darbede acı çeken biz olduk. Varlığımıza, huzurumuza, refahımıza kastettiler. Yılmadık, yıkılmadık. Erdem irade ve cesaretle Türkiye’yi şahlandırdık. Hep birlikte büyüdük, hep birlikte özgürleştirdik. Biz durmadık, onlar da durmadı. 27 Nisan’da bir e-muhtıra ile karşımıza çıktılar. Biz milletin iradesine sahip çıktıkça onlar daha da öfkelendi. Geri durmadık, diklenmedik, dik durduk. Onların küresel efendilerine de eyvallah etmedik.”

Sevgili okurlarım cumhurbaşkanımız işte bu yüzden hedef haline geldi. 

“Milli üretim” dedi. “Milli sanayi” dedi. “Bağımsız Türkiye” dedi. “Dünyayı sadece beş ülke yönetemez” dedi. 

Dünkü konuşmasında Cumhurbaşkanımız şunları söyledi:

“Türkiye yeni uluslararası ortamın güçlü bir ortağı olacak. Yeter ki istikrarımızı koruyalım. Başkanlık sistemini bunun için getiriyoruz. Türkiye güçlendikçe, dünya 5’ten büyüktür diye haykırmakla kalmayacak. Dünyanın 5’ten büyük olduğunu dosta düşmana gösterecek. Şahlanışımıza engel olmaya çalışan teröristlerle mücadele etmeye, onları yok edene kadar devam edeceğiz.”

Erdoğan bunları söyleyince bir taraftan ekonomik darbe bir taraftan terör tehdidi ile karşı karşıya kalıyoruz. Kimi zaman FETÖ, kimi zaman PKK bizi durdurmaya çalışıyor. 

Cumhurbaşkanımız önceki günkü konuşmasında düşmanlara Osmanlı tokadı atacağız diyerek şunları söyledi: “81 milyon tek milletiz. Bizi bölmek isteyenlere en büyük şamarı 24 Haziran’da tekrar vuracağız. Bunun adı ne olacak, Osmanlı tokadı olacak. Büyük Türkiye yürüyüşünü durdurmak isteyenler var. Erdoğan’ı indirirsek büyük Türkiye yürüyüşü durur diyen batılılar var. O nedenle bu tezgâhı bir kez daha bozmalıyız. 

Anahtar Kelimeler:
Sinan Burhan Yazdı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.