Süleyman Soylu’dan Veysel Tiryaki’ye Tam Destek

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı'nın Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki'ye tam destek verdi.

11 Şubat 2019 Pazartesi 13:45
Süleyman Soylu’dan Veysel Tiryaki’ye Tam Destek

Soylu, miting, Demetevler Seçim Ofisi açılışı ve salon toplantısı olmak üzere tüm gününü Yenimahalle'ye ayırdı. Programlara Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım, AK Parti Ankara Milletvekilleri Orhan Yeğin, Nevzat Ceylan, MHP ve AK Parti ilçe yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda Yenimahalleli katıldı. Seçim ofisinin açılışından önce Şentepe Burç Mahallesi Vefa Parkı'nda gerçekleşen mitingde ünlü besteci Arslanbek Sultanbekov’un verdiği sürpriz konser ise büyük alkış aldı. Soylu, programda yaptığı konuşmada, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin kritik bir viraj olduğunu vurguladı. "Veysel Tiryaki’nin çalışkanlığına, dürüstlüğüne, vizyonuna şahidim" diyen Soylu, Veysel Tiryaki'nin 15 yılda belediyecilik destanı yazdığına dikkat çekti.

“YENİMAHALLE’DE HERKESE ŞİRİN GÖZÜKMEYE ÇALIŞAN BİR BELEDİYE VAR”

Yenimahalle’de gün boyunca Veysel Tiryaki ile esnaf ziyareti yapan Süleyman Soylu “Veysel Başkanın Yenimahalle’de de unutulmayacak hizmetler yapacağına inancım tam. Yenimahalle’de herkese şirin gözükmeye çalışan, bütçesini çarçur eden bir belediye var. Belediyeciliği bilen, eserleri ile belediyecilik destanı yazan kıymetli arkadaşımız Veysel Tiryaki, 15 yılda yaptıkları ile yüz akımız” dedi.

“YENİMAHALLE DAHA FAZLA HİZMETİ HAK EDİYOR”

Havanın soğuk olmasına rağmen mitinge ve seçim ofisi açılışına Yenimahalelilerin ilgisi büyüktü. “Bu soğukta meydanları doldurmanızı, dua olarak kabul ediyorum. Sağ olun var olun” şeklinde seslenen Veysel Tiryaki, şunları söyledi:

“15 yıllık belediye başkanıyım. Bizim belediyemizde rüşvet olmaz. Bizim belediyemizde antin kuntin işler olmaz. Milletin parası yine millete harcanır. Ankara’nın tek borçsuz belediyesiyiz. Mali yapısı en güçlü belediyesiyiz. Orada burada konuşup dedikodu edenlere söylüyorum. Altındağ Belediyesi’nin başarısı Türkiye sınırlarını aşmış durumda. Buna gölge düşürmek isteyenlere en güzel cevabı Yenimahalle halkı verecektir. Biz tüm yatırımlarımızı kendi öz kaynaklarımız ile yapıyoruz. Hiçbir kurum kuruluştan hibe ve borç almadık bugüne kadar. Yenimahalle Belediyesi’ni yönetenler bunu söyleyebilecek durumda mı. Hiç borcumuz yok, hiçbir yerden borç almadık diyebiliyorlar mı? Bakın ben mikrofondan söylüyorum. Yenimahalle'de çocuklarımızı, gençlerimizi, kültürle, sanatla, sporla Cumhuriyetine bağlı, sağlam nesiller olarak yetiştireceğiz. Biz onlar için varız. Altındağ'da 50’nin üzerinde kültür merkezi, sağlık merkezleri, karakollar, semt camileri, okullar ve devasa parklar yaptık. Kütüphaneler, spor tesisleri, yüzme havuzları, hatta buz pisti ve at maneji yaptık. 200’ün üzerinde eser bıraktık. Apartmandan bozma, bahçesi olmayan, çok katlı kreşler görüyorum. Kreş dediğin çok katlı olmaz. Çocuklar merdivenlere veya asansörlere mahkum edilmez. Son bir aydır Yenimahalle’yi sokak sokak geziyorum. Doğru düzgün bir toplantı salonu yok, kültür merkezi yok. Düşünün konuşma yapacak, toplantı yapacak salon bulamıyoruz burada. Yenimahalle'nin kaybettiği yılları geri kazanması lazım. Bu ilçenin hizmete ihtiyacı var, yatırıma ihtiyacı var, çok çalışan, üreten, belediyeciliği bilen birinin hizmetine ihtiyacı var. Hayırlısı ile bunu da başaracağız ve Yenimahalle'ye hak ettiği yatırımları, ona yakışan hizmetleri getireceğiz.”

“VEYSEL TİRYAKİ’Yİ SEÇELİM, İLÇEMİZ HİZMET GÖRSÜN”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da, "Cumhur ittifakının oylarını yüzde ellinin üzerine çıkaracağız. Veysel Tiryaki’yi anlatmaya kalksak sabah namazına kadar bitiremeyiz. Yaptıklarının eserlerinin hattı hududu yok. Altındağ’ı cazibe merkezi haline getirdi. Veysel Tiryaki’yi seçelim, Yenimahalle de görsün” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Başkentli 2019-02-12 12:39:02

Yaşar Yıldırım büyük adam...