Tarihi Kapalıçarşı ve Eminönü'nde işyerlerini su bastı

İstanbul'da sağanak hayatı felç etti. Yazın en şiddetli yağışını yaşayan İstanbul'da yağış sonrası Eminönü alt geçitteki dükkanlar su altında kaldı. Fatih ve Eminönünde metrekareye 113 kg yağış düştü. Üsküdar'da, sahilde oluşan su birikintisi, adeta denizle karayı birleştirdi. Öte yandan Unkapanı altgeçidinden ceset çıktı

17 Ağustos 2019 Cumartesi 16:01
Tarihi Kapalıçarşı ve Eminönü'nde işyerlerini su bastı

İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan yoğun sağanak yağış nedeniyle yollar göle dönerken, araçlar mahsur kaldı. Tarihi Kapalıçarşı ve Eminönü Altgeçit Çarşısı'nı su bastı. Fatih ve Eminönü'nde metrekareye 113 kg yağış düştü. Sağanak yağmur nedeniyle İstanbul'da iptal edilen vapur seferleri yeniden başladı.

İstanbul'da öğle saatlerinde başlayan sağanak yağışlar kentte hayatı felç etti.

Sağanak yağışla birlikte yollar göle dönerken, oluşan su birikintilerinde araçlar mahsur kaldı. İstanbul'daki yağışın bu yazın en şiddetlisi olduğu belirtiliyor.

ALT GEÇİT SULAR ALTINDA

Ayasofya ve Sultanahmet'i ziyaret etmek isteyen turistler de aniden başlayan yağış nedeniyle ağaç altlarına ve çevredeki kafelere sığındı. Yağmura valizleriyle yolda yakalanan turistler, seyyar satıcılardan şemsiye satın aldı. 

Eminönü çarşısının da bulunduğu alt geçit sular altında kaldı. Burada su seviyesi bel hizasına kadar geldi.

Fatih ve Eminönünde metrekareye 113 kg yağış düştü. 

Son Güncelleme: 17.08.2019 16:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.