TÜRKSAT TL’YE DÖN !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dolarlarınızı bozdurun çağrısına ilk adım Anadolu Yayıncılar Derneği'nden gelmişti. Dernek şimdi de TÜRKSAT ödemelerinin TL ile ödenmesini istiyor.

15 Ağustos 2018 Çarşamba 13:27
TÜRKSAT TL’YE DÖN !

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Anadolu Yayıncılar Derneği olarak Dolar bozdur kampanyasına katılarak üyelerimizle birlikte karınca kararınca dolarlarımızı bozdurduk. ABD’nin ülkemize ekonomik saldırısını asla kabul etmiyoruz. Ekonomik savaşa karşı tıpkı kurtuluş savaşında olduğu gibi dimdik duruyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. Bu ülkeye hizmet eden tüm milli kurumlarda Dolarla alışverişten vazgeçmelidir. Türksat Kurumu yerel ve ulusal medyadan ödemeleri Türk Lirası üzerinden almalıdır. Bu milli kuruluşumuz Doları bırakmalıdır. Televizyonlara satışları  Türk Lirası üzerinden olmalıdır. O nedenle Türksat Doları bırak TL’ye dön kampanyası başlatıyoruz. Bu savaş kurtuluş savaşıdır. Türksat kurumu da bu savaşa destek vermelidir. Konuyla ilgili bir açıklama yapan AYD Başkanı Burhan :” Bu ülkeye büyük hizmetler veren bu güzide kurumumuz Türk Lirasına dönmelidir. Yerel Kanallar  ücretlerini ödeyemez hale geldi. Bu sorun sadece yerel tvlerin sorunu değildir. Ulusal televizyon kanalları da sıkıntı içerisindedir. Onlarda Türksata TL ödeme yapmalıdır  “ diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Ayd
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.