Ünlü Gazeteciler Elazığ’da

Anadolu Yayıncılar Derneği ve İç İşleri Bakanlığı tarafından organize edilen, Elazığ Belediyesi tarafından desteklenen “ Uyuşturucu İle Mücadelede Medyanın Rolü” konulu toplantılar 22-23 Eylül tarihleri arasında Elazığ’da yapılacak. Elazığ’da yapılacak bu toplantıya birbirinden değerli gazeteciler katılacak.

21 Eylül 2018 Cuma 13:43
Ünlü Gazeteciler Elazığ’da

Medya Sponsorluğunu Kanal Fırat Televizyonunun yapacağı bu etkinlikle ilgili bir açıklama yapan  Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan şunları söyledi :”  Üzülerek belirtmeliyim ki uyuşturucu kullanım yaşı ilk okul seviyesine kadar düşmüştür. Uyuşturucu ile mücadelede en önemli görev aileye düşüyor. Sonra biz basın mensuplarına düşüyor. Bizler aileleri bilgilendirmek zorundayız. O nedenle medya olarak  üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu çerçevede ünlü gazetecileri Elazığ’a getirdik. Onlarla uyuşturucuyla mücadeleyi konuşacağız.” Diye konuştu. Programa şu isimler katılacak….

Sinan Burhan- AYD Başkanı

Şebnem Bursalı- ATV Ankara Temsilcisi

Hacı Yakışıklı- Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi

Fatih Atik- A Haber Koordinatörü

Emin Pazarcı- Akşam Gazetesi Ankara Temsilcisi

Hadi Özışık- İnternet Haber Genel Yayın Yönetmeni

Mehmet Acet- Kanal 7 Ankara Temsilcisi

Zeki Akbıyık- Kanal Fırat Genel Yayını Yönetmeni

İbrahim Toru- Kanal Urfa Genel Yayın Yönetmeni

Hasan Yavuz Bakır- Çaytv Genel Yayın Yönetmeni.

Son Güncelleme: 21.09.2018 13:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.