Cami müezzini Kur'an kurusu öğrencilerini ödüllendirdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde müezzinlik yapan Nihat Uysal, yaz Kur'an kursuna devam eden öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi. Seğmenler Camisi müezzini Uysal, çocuklara cami sevgisini aşılayabilmek için kampanya...

16 Ağustos 2018 Perşembe 20:02
Cami müezzini Kur'an kurusu öğrencilerini ödüllendirdi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde müezzinlik yapan Nihat Uysal, yaz Kur'an kursuna devam eden öğrencileri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Seğmenler Camisi müezzini Uysal, çocuklara cami sevgisini aşılayabilmek için kampanya başlattı.

Oluşturduğu sosyal medya grubuyla arkadaşlarına ulaşan Uysal, aldığı destekle Kur'an kursuna katılan ve namaz vakitlerinde camiye gelen çocuklara spor ayakkabı, forma ve sırt çantası hediye etti.

Uysal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu kampanya sayesinde çocukların camiye olan ilgisinin arttığını söyledi.

Kampanyayı geçen yıl da düzenlediğini aktaran Uysal, "Çocuklara hediyeler veriyoruz. Bu çocukların camiye gelme isteklerini artırıyor. Yaşları 7 ile 14 arasında değişen 40 öğrencimiz kursa geldi." dedi.

Bütün din görevlilerinin bu tür kampanyalar yapması gerektiğini belirten Uysal, çocukların hepsini kursun sonuna kadar camide tuttuklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.