Çankaya'da 32 mahallede asfalt çalışması yapılacak

- Çankaya Belediyesince 32 mahallenin 59 caddesi ve 86 sokağında asfalt çalışması yapılacak

18 Haziran 2019 Salı 14:35
Çankaya'da 32 mahallede asfalt çalışması yapılacak

ANKARA (AA) - Çankaya Belediyesince 32 mahallenin 59 cadde ve 86 sokağında asfalt çalışması yapılacak.

Belediyeden yapılan açıklamada, planlanan asfalt çalışmalarının 15 mahallenin 24 cadde ve 15 sokağında tamamlandığı, bu sezon da 32 mahallede asfalt çalışmasının yapılacağı bildirildi.

Çalışma yapılacak bölgelerin fiziki yapısına göre program hazırlandığı ifade edilen açıklamada, çalışmaların 59 cadde ve 86 sokakta programa göre sürdüreceği ve sezon sonuna kadar 83 cadde ve 101 sokakta daha tam kaplama asfalt yapmış olacağı belirtildi. Aşıkpaşa, Ata, Aydınlar, Bademlidere, Birlik, Çiğdem, Emek, Göktürk, Harbiye, İlkbahar, İşçi Blokları, Karapınar, Kırkkonaklar, Kızılay ve Umut Mahallelerindeki cadde ve sokaklarda asfalt seriminin tamamlandığının belirtildiği açıklamada asfalt çalışmalarının yapılacağı bölgeler şöyle sıralandı:

"Ahlatlıbel, Ata, Ahmet Taner Kışlalı, Aydınlar, Aşağı Öveçler, Alacaatlı, Beytepe, Birlik, Çiğdem, Eti, Emek, 50. Yıl, Güzeltepe, Harbiye, İlkadım, İşçi Blokları, Kızılay, Korkut Reis, Karapınar, Konutkent, Koru, Mutlukent, Mimar Sinan, Metin Oktay, Oğuzlar, Osman Temiz, Sancak, Seyranbağları, Umut, Ümit, Yıldızevler, Zafertepe Mahalleleri."

Anahtar Kelimeler:
çankaya Belediyesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.