Fabrikanın makinelerini çaldılar

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesi Ayrıdam köyü yakınlarında hizmet veren özel bir dekorasyon fabrikasının makine ve kabloları hırsız ya da hırsızlarca çalındı. Fabrikaya gittiğinde kapının zorlanarak açılıp içeri girildiğini...

19 Eylül 2018 Çarşamba 15:22
Fabrikanın makinelerini çaldılar

YOZGAT (AA) - Yozgat’ın Sorgun ilçesi Ayrıdam köyü yakınlarında hizmet veren özel bir dekorasyon fabrikasının makine ve kabloları hırsız ya da hırsızlarca çalındı.

Fabrikaya gittiğinde kapının zorlanarak açılıp içeri girildiğini gören fabrika sahibi Hakan Kaya, 1 vakumlama makinesi ile taşınması zor olan büyük makinelerin tüm kablolarının kesilip çalındığını fark etti.

Durumu jandarmaya bildiren Kaya, hırsız ya da hırsızlardan şikayetçi olurken verdiği ifadede 50 bin liranın üzerinde zararı olduğunu belirtti.

Jandarma ekipleri de hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Anahtar Kelimeler:
HırsızlıkSorgun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.