"Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması"

Kadınlar Birliği Platformu (KABİP) ile Keçiören Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması" başvuruları sona erdi.

20 Şubat 2018 Salı 12:11
"Kadim Değerler Kısa Film ve Fotoğraf Yarışması"

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre bu yıl teması "Komşum ve Ben" olarak belirlenen yarışmanın ödül töreni, 22 Şubat'ta Ankara Neşet Ertaş  Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Yarışma, Türk toplumunun kadim değerlerini gelecek nesillere özgün, eğlenceli, düşündürücü ve renkli bir şekilde anlatmayı amaç ediniyor.

Yarışmanın jürisinde ise fotoğrafçı Muhammet Erkam Bülbül, sinemacı Sümeyye Kavuncu, gazeteci Ayşe Olgun, senarist Tangül Sınav, milletvekili ve gazeteci Ayşe Keşir, TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın  Koç, oyuncu, senarist ve yönetmen Görkem Yeltan, yazar, müzisyen ve yönetmen Mehmet Güreli, oyuncu Ali Nuri Türkoğlu ve yazar Gülcan Tezcan yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.