“Ankarakartlar arası bakiye aktarımı”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın talimatıyla uygulamaya konulan “Ankarakartlar arası bakiye aktarımı”na, Başkentliler ilk haftadan yoğun ilgi gösterdi.

01 Mart 2018 Perşembe 13:09
“Ankarakartlar arası bakiye aktarımı”

 Uygulamanın başladığı ilk haftada 2 bin 77 kişi bakiye aktarımı için başvuruda bulundu. Yoğunluğun karşılanması amacıyla Büyükşehir Belediyesi, başvuru noktalarının sayısını arttırdı. Ankarakart’lar arası bakiye aktarımı bundan sonra Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Bölümü’ndeki bankonun dışında Dikimevi ve Beşevler Ankaray istasyonları ile Akköprü Metro İstasyonu’ndan da yapılabilecek.

 

HAFTA SONLARI DA AÇIK, ÖNCELİK VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

         Tüm proje çalışmalarında ve hizmetlerde “önceliğin her zaman vatandaş memnuniyeti” olduğunun altını çizen Başkan Tuna’nın, Başkent gezileri ve vatandaş sohbetleri sırasında gelen taleplere ilişkin yapılması talimatını verdiği çalışmalardan olan “bakiye aktarımı”, faaliyete girdiği ilk haftada yoğun ilgi gördü.

         EGO yetkilileri, başvuru noktalarının hafta sonları da açık kalacağını ve personel sayısının da arttırıldığını belirterek, “Vatandaşlarımızın sıra bekleyerek mağdur olmaması için bakiye aktarım noktalarını devreye soktuk. Tüm hizmet noktalarımız hafta içi 08.00-17.00, hafta sonları da 09.00-18.00 saatleri arası hizmet verecek. Rekor başvuru nedeniyle personel sayımızı da artırdık” açıklamasında bulundular.

Anahtar Kelimeler:
Ankarakart
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.