Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşanıyor

Acun Ilıcalı, Eylül 2017'de evlendiği Şeyma Subaşı ile bugün anlaşmalı olarak boşanacağı iddiasını doğruladı. Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının sunucularına mesaj atan başarılı televizyoncu, "Boşanıyoruz, haberler doğru. Herkes için hayırlı olsun" dedi. Subaşı, boşanma haberlerinin ardından sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı.

26 Kasım 2018 Pazartesi 13:28
Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşanıyor

Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, bugün anlaşmalı olarak boşanıyor.

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre, boşanma kararını Acun Ilıcalı'nın aldığı, ağustos ayından beri çiftin gündeminde boşanma konusunun olduğu ortaya çıktı. Ilıcalı'nın, evliliğini kurtarabilmek için 4 aydır direndiği belirtildi.

ACUN ILICALI'DAN FLAŞ MESAJ

Programın sunucularına mesaj atan TV8 kanalının sahibi, "Boşanıyoruz, haberler doğru. Herkes için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

ŞEYMA SUBAŞI'DAN İLK PAYLAŞIM

Şeyma Subaşı, boşanma haberlerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Subaşı, instagram'da yayınladığı kareye,"Günaydın" notunu düştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.