Dolar Kuru Cansu Dere'yi de Vurdu!

Ünlü oyuncu ve manken Cansu Dere, doların son zamanlardaki artışından dolayı semt değiştirme kararı aldı. Güzel manken, yıllardır oturduğu Bebek'teki evinden taşınıyor.

08 Ekim 2018 Pazartesi 11:29
Dolar Kuru Cansu Dere'yi de Vurdu!

Dövizdeki dalganlamalar, ünlü isimlerinde farklı kararlar almasına neden oluyor. Kimi gelirlerini dolardan TL'ye çevirirken kimi de bu süreçten olumsuz etkilenmemek için tedbirler alıyor. Ünlü manken ve oyuncu Cansu Dere'de tedbir alan ünlüler arasında.

KİRAYI TL ÜZERİNDEN ÖDEMEK İSTİYOR

Milliyet'in haberine göre, Bebek'teki evine 5 bin dolar kira ödeyen oyuncunun, geçtiğimiz hafta emlakçıları gezmeye başladığı öğrenildi. Dere, yeni tutacağı evini ise TL üzerinden ödemek istediğini belirtti. Kısa sürede taşınacak oyuncunun, eşyalarını da yenileyeceği konuşuluyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.