Fikret Hakan'ın cenazesinde rezalet!

Fikret Hakan'ın cenaze töreninde oyuncu Nilüfer Aydan kürsüden Hakan'ın kızı ve torununu son anlarında yanında olmamakla suçladı. Hakan'ın kızı da kürsüye gelip cevap verdi.

13 Temmuz 2017 Perşembe 11:05
Fikret Hakan'ın cenazesinde rezalet!

83 yaşında yaşamını yitiren Yeşilçam'ın ünlü isimlerinden Fikret Hakan için İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Yer yer gerilim yaşanan törende, oyuncu Nilüfer Aydan'la Fikret Hakan'ın kızı Elif Hakan art arda kürsüye çıkıp söz dalaşında bulundu.

"KEŞKE KIZI DA YANINDA OLSAYDI"

Kürsü konuşmaları sırasında oyuncu Nilüfer Aydan, "Onun 32 sene hayat arkadaşlığını yapan Tijen hanım ve Nursel son günlerinde başlarında bulundular. Onu yalnız bırakmadılar. İkisine de buradan çok teşekkür ediyorum, sağ olsunlar. Keşke torunuyla kızı da yanında olsaydı, son nefesinde ellerini tutsaydı, belki daha mutlu giderdi" şeklinde konuştu.

"SÜREKLİ GELİP GİTTİK"

Bunun üzerine kızı Elif Hakan yeniden sahneye çıkıp, "Sayın Nilüfer Aydan'a bir şey söylemek istiyorum; babamın son anında elini tutmadığımı söyledi. Biz babamla son 15 gündür dip dibe, yan yana, kucak kucağa geçirdik. Ondan sonraki günlerde ben işime başlamak zoruna kaldım. Ve onu sevgili hayat arkadaşına emanet ettim. Sürekli de babamın yanına gelip gittik, hep birlikteydik. Hayata gözlerini yumduğunda yanında değildik. Çünkü hastalığı böyle bir şeyi bekletmemişti bize. Her şey iyiye gidiyordu, birkaç gün kalmıştı hastaneden çıkmasına. Dolayısıyla bu beklenmedik durum karşısında maalesef elini tutamadık. Ama şu an el eleyiz. Ve daima öyle kalacağız. Bu açıklamayı yapmak ihtiyacı duydum; çünkü kendisinin elini tutmayan bir çocuğu olması benden çok babamı üzerdi." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.