Kedicikleri Artık Yayına Çıkarmayacak

İnternet yayınlarına getirilen RTÜK düzenlemesinin ardından geri adım atan Adnan Oktar, "Kedicikler" olarak bilinen genç kızları yayına çıkarmama kararı aldı.

21 Şubat 2018 Çarşamba 14:15
Kedicikleri Artık Yayına Çıkarmayacak

Kamuyounda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar, kediciklerin artık yayında olmayacağını söyledi.

RTÜK, İNTERNET YAYINLARINA DA EL ATACAK

"Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar, kamuoyunda "Kedicikler" olarak bilinen kadınlarla birlikte program yapmasıyla dikkatleri üzerine çekiyordu. Ancak son gelişmeler ile internet yayınlarına da RTÜK düzenlemesi geldi.

KEDİCİKLER ARTIK YAYINA ÇIKMAYACAK

Adnan Oktar da , Alman DW'ye yaptığı açıklamada RTÜK'ün cezasının ardından artık kamuoyunda "Kedicikler" olarak bilinen kadınların yayınlara çıkmayacaklarını açıkladı.

"KÖKTEN ÇÖZÜMCÜYÜM BEN"

Oktar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hanım arkadaşlarda dekolte olmasın dediler, hanım arkadaşlar artık programa çıkmıyor. Kökten çözümcüyüm ben."

"BEN BİLMEM ÖYLE ŞEYLERİ"

4/ 10 Adnan Oktar'ın kedicikleri artık olmayacak Adnan Oktar'a "Siz şeyh misiniz" sorusu da yöneltildi. Adnan Oktar ise bu soruyu reddederek "Ben bilmem böyle işleri" diyerek yanıt verdi.

Anahtar Kelimeler:
Adnan OktarKedicik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.