Rus TV sunucusu da Katy Perry’i tacizle suçladı

Model Josh Kloss’un ABD’li şarkıcı Katy Perry’e yönelik taciz suçlamasının ardından, bir suçlama da Rus televizyon sunucusu Tina Kandelaki’den geldi. Kandelaki, Perry’nin kapalı bir partide kendisini zorla öpmeye çalıştığını söyledi.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 12:14
Rus TV sunucusu da Katy Perry’i tacizle suçladı

ABD’li şarkıcı Katy Perry’nin ‘Teenage Dream’ şarkısında sevgilisini canlandıran 38 yaşındaki model Josh Kloss’un, şarkıcının kendisini taciz ettiği suçlamalarının ardından Rus televizyon sunucusu Tina Kandelaki, Telegram hesabından benzer bir açıklamada bulundu.

Kloss’la ilgili haberleri okuduktan sonra açıklama yapmak isteyen Kandelaki, şu ifadeleri kullandı:

“Bir keresinde Katy Perry’nin de katıldığı özel bir partiye davet edilmiştim. Oldukça içkiliydi ve beni kendi tutkularının bir manifesto nesnesi olarak seçti. Ben karşı koymayı başardım ve Katy hemen öpücükleri, sarılmaları ve müstehcen dansları için yeni bir kurban buldu. Partide bir zaiyat olmadığını söyleyebilirim, ancak yıllardır bunu içlerinde tutan üzgün hayranlardan bir anı akışı olursa şaşırmam.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.