Çukur dizisi erken final mi yapacak?

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Çukur'un erken final yapacağı iddia edildi.

29 Mart 2018 Perşembe 10:14
Çukur dizisi erken final mi yapacak?

Milliyet'in Molatik bloğunda yazan Lila Ceylan'ın kaleme aldığı yazıda efsane dizi Çukur'un erken final yapacağı iddia edildi. İşte o yazı: Geçtiğimiz günlerde okuduğum bir haber üzerine, tutan dizilerin neden sezonları kısa kesip bitirme taraftarı olduğunu merak ettim. Güzelim Çukur dizisi, hani her bölümde bizleri ekrana kilitleyen, reytinglerde bir numaraya çıkan Çukur… Bu sezon aynı İçerde dizisinde yaptıkları gibi 39. bölümde final yapacakmış diye bir söylenti var. Ne kadar doğru orasını henüz net bilemeyeceğim ama şayet doğruysa benim için epey üzücü bir haber bu.

Anlamadığım nokta şu; reytinglerde öyle ahım şahım başarılara imza atmayan hatta izlenmesi ilk 10'a bile giremeyen, ortalamanın altında birçok dizi hayatına devam ederken; gerçekten başarılı olup kendini sevdiren dizileri neden çocuğun elinden çikolatasını alır gibi kaldırıyorlar?

Mesela Anne ve İçerde, birinci sezon sonunda bitirilen ve tadı damağımızda kalan dizilerdendi. Konu devam edemez miydi? Elbette ederdi. Sürükleyici olmaz mıydı? Bence olurdu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.