Diriliş Ertuğrul 106.bölüm fragmanı. Sadettin Köpeğin ölüm fermanı...

Diriliş Ertuğrul 106.bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölümü merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 106.bölüm fragmanı yine nefes kesti. Peki sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'da önümüzdeki hafta neler olacak? İşte tüm detaylar...

08 Şubat 2018 Perşembe 11:48
Diriliş Ertuğrul 106.bölüm fragmanı. Sadettin Köpeğin ölüm fermanı...

Son bölümüyle ekranlara gelen TRT 1 ekranlarının rekor dizisi Diriliş Ertuğrul 106.bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü farklı bir olaya sahne olan Diriliş Ertuğrul yeni bölümüyle yine nefes kesecek. Peki Diriliş Ertuğrul'da önümüzdeki hafta neler olacak?  "Bu ganimet Tekfur Ares'in imparatorluğa yolladığı mektubun bir nüshasıdır. Bir emiriniz hariç diğerlerini zan altında bırakmam sultanım" diyen Ertuğrul Sadettin Köpeğin ismini veriyor. İşte Diriliş Ertuğrul yine izleyicini şaşırtacak yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106.BÖLÜMÜ NE ZAMAN? ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA...

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 106.bölümü 14Şubat çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 106.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Ertuğrul Bey, Titan'ın hain saldırısına uğramadan Konya'ya sağ salim varmıştır. Emir Saddettin ise Ertuğrul Bey'i gördüğünde şoke olur. Zira Sultan'ın huzurunda tüm bildiklerini anlatmaya başlamıştır.

Ertuğrul Bey Karacahisar Tekfuru Ares'in ile Emir Sadettin Köpeğin haberleştiği ulakları Sultan'a teslim eder. Artuk Bey ne zamandır bu bilgileri toplamakla uğraşmaktadır.

"Bu ganimet Tekfur Ares'in imparatorluğa yolladığı mektubun bir nüshasıdır. Bir emiriniz hariç diğerlerini zan altında bırakmam sultanım" diyen Ertuğrul, Emir Sadettin Köpeğin ismini verir. Fakat Sultan canını kurtardığını bildiği için ondan şüphelenme bilir.

Sultan Alaaddin Ertuğrul'a olan biten herşeyi anlatacak Ertuğrul Bey yalnızken bu işi çözecektir.

Son Güncelleme: 08.02.2018 11:51
Anahtar Kelimeler:
Diriliş Ertuğrul
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.