Ebubekir Aktaş: ''Biz Birlikte Güzeliz!''

Büyük Birlik Partisi Keçiören İlçe Başkanı Ebubekir Aktaş, Ankaradanhaber’e Keçiören teşkilatı ve Zeytin Dalı Harekatı'na yönelik açıklamalarda bulundu.

02 Şubat 2018 Cuma 16:40
Ebubekir Aktaş: ''Biz Birlikte Güzeliz!''

Keçiören halkının sorunlarını yakından takip ettiğini belirten Aktaş, ‘’Büyük Birlik Partisi Keçiören İlçe Başkanlığı olarak, Keçiören’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla sürekli bir iletişim hali içerisindeyiz. Muhtarlarımızla sürekli bir araya geliyoruz ve fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ben eski belediye çalışanı ve  muhtar olmamdan ötürü Keçiören ilçesinin hizmetlerini yakından takip ediyorum. Yoğun olarak çalışıyoruz.  BBP Keçiören İlçe Başkanlığı olarak sürekli hasta ziyaretlerinde bulunuyoruz.  Aynı zamanda düğünler ve cenazelere de katılıyoruz. Halkımızın sadece iyi gününde değil kötü gününde de yanındayız. Biz Türkiye’nin bir kilim deseni gibi olduğunu ve her bireyinde bir ilmik olduğunu bilerek siyaset yapıyoruz. Kısacası biz birlikte güzeliz ve birlikte güçlüyüz.’’ dedi.

Zeytin Dalı Harekatı’na yönelik olarak da konuşan Aktaş, ‘’Türkiye Cumhuriyeti doğru ve yerinde bir karar vermiştir. Türkiye’nin bekası için bu gerekliydi. Biz her zaman vatanımızın ve milletimizin yanındayız. Şehitlerimize rahmet ailelerine sabır, gazilerimize de tez zamanda şifa diliyorum. Allah askerimizin yardımcısı olsun.’’ dedi.

Son Güncelleme: 02.02.2018 16:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.