Gündoğdu: '' Kimse Türkiye'yi Başka Bir Devletle Karıştırmasın''

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

02 Şubat 2018 Cuma 17:34
Gündoğdu: '' Kimse Türkiye'yi Başka Bir Devletle Karıştırmasın''

Afrin Harekatı’na karşı bildiri yayınlayan yazar, akademisyen ve sanatçılara sert tepki gösteren Gündoğdu, ‘’Mustafa Kemal Atatürk diyor ki; dâhili ve harici bedbahtlar her dönem olacaktır. Bunlar dahili ve harici bedbahtlardır. Bunlar; 170 imza attıklarını iddia eden ve imzalarının altında ‘’Savaşa hayır’’ dedikleri ama hangi savaşa hayır dediklerini bilmeyen ve bu ülkenin geleceğine karşı tuzak kuranların tuzağını bozmak üzere Afrin’e giren Türk Ordusu’nun karşısında duran bir zihniyettir. Bu insanları biz dikkate almıyoruz.’’ dedi.

Türk halkının Zeytin Dalı Operasyonu’nun ne olduğunu çok iyi kavradığını ifade eden Gündoğdu, ‘’Ben Ordu’da birçok ziyarette bulundum. Her gittiğim ziyarette, gittiğim her toplantı da hep birlikte insanlarımız Türk Ordusu’na, peygamber ocağı olan ordumuza göz bebeğimize dualar ediyor. İnşallah oradan başarıyla çıkılır diyorlar ve başkomutanımıza dua ediyorlar. Cumhurbaşkanımıza dua ediyorlar. Bu Afrin Harekatı’nın çok yerinde ve doğru bir karar olduğunu dile getiriyorlar. Bu kendini bilmezlerin yazdığı yazının içerisinde aslında hiçbir şey yok. Söyledikleri şu: ‘Ülkemizde ve bölgemizde savaş değil sulh ve sükut istiyoruz.’ Türk Ordusu’da zaten savaş için girmedi oraya. Her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızda, Genelkurmay Başkanımızda, Başbakanımızda açıklamalarında diyor ki; ‘Biz Suriye’nin toprak bütünlüğünden yanayız. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Bizim derdimiz  o bölgenin sınır güvenliğimizi sağlamak. Biz oraya terörün içeriye girip içeride askerimizi polisimizi şehit etmesini engellemek girdik. Oradaki terör örgütlerini kurutmak için  girdik.’ Sınırımızda yuvalanmaya başlayan bu terör örgütüne göz yumacak halimiz yok. Kimse Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bir başka devletle karıştırmasın. Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok güçlü bir orduya sahip devlettir. Türk Ordusu her zaman etrafında kendine tuzak kuranların tuzağına düşmemek için o tuzağı bozmak üzere nereye gidilmesi gerekiyorsa oraya da gitmiştir. Afrin’de de bugün, önümüzdeki dönemde Türkiye’ye karşı oluşturulacak olan tuzağı bozmak üzere bizim askerimiz ordumuz oraya girmiştir. Suriye’nin bütünlüğünü korumak için oraya girmiştir.’’ dedi

Son Güncelleme: 02.02.2018 17:41
Anahtar Kelimeler:
Metin Gündoğdu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.