Mustafa Sargın: ''Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır''

Milliyetçi Hareket Partisi Keçiören İlçe Başkanı Mustafa Sargın Ankaradanhaber’e teşkilat çalışmaları ve Zeytin Dalı Harekâtı’yla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

04 Şubat 2018 Pazar 15:10
Mustafa Sargın: ''Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır''

MHP Keçiören İlçe Başkanı Mustafa Sargın, İlçe Teşkilatı’nın 13 Ağustos 2017 tarihinde yaptığı Olağan Genel Kurul sonrası yeni yönetimini oluşturarak göreve başladığını ifade ederek, ‘’Göreve geldikten hemen sonra büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdüren İlçe Yönetimimiz, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için büyük bir özveriyle çalışmalarını yürütmektedir.’’ dedi.

Yönetim Kurulu toplantılarının düzenli olarak tam katılımla gerçekleştirildiğine dikkat çeken Sargın, ‘’ Vatandaşlarımızdan gelen talepler, yaşadıkları sorunlar ve ihtiyaç duydukları hizmetlerin bir envanteri çıkarılarak bunların çözüme kavuşturulması için kamu kurum ve kuruluşları nezdinde girişimlerde bulunulmaktadır.  Bu bağlamda İlçe Yönetimi olarak Mahalle temsilcilerimizle fasılalılarla yaptığımız toplantılarda mahallelerimizin genel hatları ile sorunları masaya yatırılmaktadır.’’ dedi.

Mahalle yönetimlerine de büyük önem verdiklerini ifade eden Sargın, 19 Ocak 2018 Cuma Günü Bağlum Şahsenem Düğün ve Kokteyl Salonunda gerçekleştirilen bir törenle 51 Mahalle Temsilcisi ile Yönetimlerinde bulunan toplam 262 kişiye sertifikalarının verildiğini, “Mahalli İdareler Genel Seçimleri” için görevlendirmelerinin de yapıldığını belirtti.

MHP Keçiören Teşkilatı çalışmaları ile ilgili olarak Sargın, ‘’Teşkilat mensuplarımızın ve vatandaşlarımızın düğünlerinde ve cenazelerinde yanlarında bulunarak acı ve tatlı anlarına ortak oluyoruz. Diğer taraftan, esnaflarımızı ve işyerlerini ziyaret ederek sorunlarını dinliyoruz. Güçlü bir ekonomi esnafın güçlü olmasıyla, kalkınmasıyla olur. Esnaf, komşularıyla diyalogları mükemmel olan, siyaseti yakından takip eden, seçici olması yönüyle de bizim üzerlerinde hassasiyetle durduğumuz ve büyük önem verdiğimiz bir seçmen kitlemizdir.” dedi. 


''Partimize üye kazandırmak için aralıksız çalışıyoruz'' diyen Sargın, ''Yaptığımız çalışmalar meyvesini vermiş, hemşehrilerimiz de teveccüh göstererek üye sayımızı artırarak yolumuza devam etmekteyiz.’’ İfadelerini kullandı.

‘’SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR’’


Gündeme ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Sargın şu ifadeleri kullandı, ‘’Bu operasyona adını veren “Zeytin ve Dalı”nı anlamak için önce ruhunu, sonra da barışın bir sembolü olarak neden asırlardır “Zeytin Dalı” kullanılıyor bunu anlamamız gerekiyor. Bildiğiniz üzere “zeytin” tarihte bolluğun, kutsallığın, bilgeliğin ve sağlığın sembolü olarak sayılmış ve aynı zamanda da barışın işareti ve simgesi olarak da genel kabul görmüştür. Bir rivayete göre de Hz. Nuh tufan sonrası geminin güvertesinden bir beyaz güvercin uçurur ve bir süre sonra bu güvercin ağzında zeytin dalı ile döner. Nuh Peygamber böylece tufanın bittiğini ve suların çekildiğini anlar ve o tarihten bugüne beyaz Güvercin ve/veya zeytin dalı barışın ve huzurun sembolü olarak kabul edilmiştir. Biliyorsunuz, 2011'de Suriye'de başlayan iç savaş şartlarından faydalanmak ve bu kaos ortamını fırsata çevirerek ülkemizi bölmek isteyen DEAŞ, PKK/PYD/YPG gibi terör unsurları aralarında kurdukları kirli koalisyon ile doğrudan ülkemizin ulusal güvenliğini tehdit eden eylemlere girmişler ve Suriye sınırından ülkemize yüzlerce füze saldırısı düzenlemişlerdir. Başta terör unsurları ve onlara açıktan veya gizli destek sağlayan Türkiye düşmanları yapılan tüm ikazları dikkate almamış, Türkiye’de Ulusal Güvenliğini korumak için Birleşmiş Milletler Sözleşmesinin 51'inci maddesine dayanarak Suriye'nin Afrin bölgesindeki söz konusu terör unsurlarına ve koalisyon güçlerine karşı “Zeytin Dalı” operasyonunu başlatmıştır. Teröristlerin etkisiz hale getirilmesi ve sınır güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan Zeytin Dalı Harekâtı ile Suriye’nin Kuzeybatısında bulunan Afrin'de yerlerinden sürgün edilen mültecilerin anavatanlarına güvenli bir şekilde geri dönüşünün sağlanması temel amaçtır.’’

Sargın, Türkiye’nin asla işgalci bir güç konumunda olmadığını belirterek,  ‘’Türk milleti varlığına, birliğine ve bekasına göz diken odaklarla her zaman mücadele etmiş ve etmektedir. Söz konusu vatansa gerisi teferruattır bizler için. Terör kaynaklı güvenlik tehdidi ortadan kalkıncaya, terör unsurları tam olarak etkisiz hale getirilinceye, Suriye’deki düzensiz göçün önüne geçilinceye kadar "Zeytin Dalı Harekâtı” kapsamında gerçekleştirilen operasyonların devam etmesi temel arzumuzdur ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bu kapsamda yapmış oldukları bütün operasyonları destekliyoruz. Allah (CC) huzur için, istikrar için, güvenlik için, sükûnet ve selamet için Afrin’de bulunan kahraman askerimizi korusun…’’ dedi.

Son Güncelleme: 04.02.2018 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.