Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bosna Hersek'te

- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic ile görüştü

17 Nisan 2019 Çarşamba 15:30
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Bosna Hersek'te

SARAYBOSNA (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic ile bir araya geldi.

Oktay, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi'nin himayesinde, Bosna Bank International (BBI) ile İslam Kalkınma Bankası (IDB) tarafından Bosna Hersek Parlamento binasında düzenlenen Saraybosna İş Forumu 10. Toplantısı'na katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, iş forumundaki konuşmasının ardından Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic ile görüştü.

Basına kapalı gerçekleştirilen görüşmede, Türkiye ve Bosna Hersek’in gün geçtikçe güçlenen ikili ilişkileri ele alındı.

İki ülkenin ulaştırma, enerji, savunma, turizm, otomotiv ve mobilya sektörlerindeki mevcut ticari potansiyelinin üzerine çıkmasının vurgulandığı görüşmede, gelecek dönemde imzalanacak Serbest Ticaret Anlaşması ile ticari ilişkilerin daha da artacağı ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.