"İYİ'ler Kervanı Yolda"

- İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ: - "Bizim bu iyilik kervanı çalışmamızın amacı krizin sıkıntılarını yerinde görerek vatandaşımızın sıkıntılarını, duygularını tespit etmek olacak"

17 Eylül 2018 Pazartesi 15:43

KIRIKKALE (AA) - İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, "İYİ'ler Kervanı Yolda" sloganıyla başlattıkları Türkiye turuyla ilgili, "Bizim bu iyilik kervanı çalışmamızın amacı krizin sıkıntılarını yerinde görerek vatandaşımızın sıkıntılarını, duygularını tespit etmek olacak." dedi.

Özdağ, partisinin Kırıkkale İl Başkanlığında yaptığı açıklamada, "İYİ'ler Kervanı Yolda" sloganıyla Türkiye turu başlattıklarını, bu çalışma kapsamında Türkiye'yi gezeceklerini söyledi.

Türkiye'nin çok ağır birkaç krizi birden yaşadığını savunan Özdağ, bu sıkıntıları il il, ilçe ilçe dolaşarak yerinde göreceklerini ifade etti.

Özdağ, "Bizim bu iyilik kervanı çalışmamızın amacı krizin sıkıntılarını yerinde görerek vatandaşımızın sıkıntılarını, duygularını tespit etmek olacak. Gerçekten çok ağır bir kriz yaşıyoruz. Toplumun bütün sektörleri bu ağır kriz altında büyük fedakarlıklara katlanmak zorunda kalıyor." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.