MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Alattin Çakıcı' açıklaması

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Ülkemizde çok yönlü sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların yoğunlaştığı ve derinleştiği bu süreçte Türkiye'nin ve yönetiminin tek sorunu sayın Alattin Çakıcı olmasa gerektir." dedi.

14 Eylül 2018 Cuma 19:01
MHP Genel Başkanı Bahçeli'den 'Alattin Çakıcı' açıklaması

ANKARA (AA) - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezine gelişinde bir gazetecinin, "Kırıkkale'de 21 doktorun gözaltına alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu yanıtladı. Cezaevinde hükümlü olan Çakıcı'nın rahatsızlığı nedeniyle Keskin Cezaevi'nden önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne nakledildiğini, ardından Sincan Cezaevi'ne getirildiğini belirten Bahçeli, bu süre içinde Kırıkkale Başsavcısının görevden el çektirildiğini söyledi.

Bahçeli, bugün ise 6'sı uzman doktor olmak üzere 21 hekimin gözaltına alındığını basından öğrendiğini ifade eden Bahçeli, "Ülkemizde çok yönlü sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların yoğunlaştığı ve derinleştiği bu süreçte Türkiye'nin ve yönetiminin tek sorunu sayın Alattin Çakıcı olmasa gerektir." diye konuştu.

Devlet Bahçeli ayrıca, "Alaattin Çakıcı hakkında daha önce verilen sağlık raporuyla ilgili kuşkular Sağlık Bakanlığınca bugüne kadar incelenerek pekala sonuca ulaştırılabilirdi." ifadesini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Politika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.