Milletvekili Karacan işçilerle bir araya geldi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Muttalip Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika yöneticisi ve çalışanlarla bir araya geldi. Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, işçi, beyaz...

25 Eylül 2018 Salı 11:18
Milletvekili Karacan işçilerle bir araya geldi

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Muttalip Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrika yöneticisi ve çalışanlarla bir araya geldi.

Karacan'ın iletişim ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, işçi, beyaz yaka ve fabrika sahiplerinin sorun ve taleplerini dinleyen Karacan, kendisinin sadece seçim zamanlarında değil, iyi ya da kötü günde üreticinin yanında olduğunu belirterek, üreticinin sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalıştığını kaydetti.

Fabrika çalışanlarıyla sohbet eden Karacan, Türkiye'ye kattıkları değer için, gösterdikleri emek ve gayret için teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirHarun Karacan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.