Bahçeli'den İYİ Parti yorumu

MHP Lideri Bahçeli, Akşener'in İYİ Parti genel başkanlığını bırakacağını duyurması ile ilgili olarak, "Koray Aydın ve arkadaşları hanımefendiyi ikna etmeliler" yorumunu yaptı.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 12:29
Bahçeli'den İYİ Parti yorumu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde, gazetecilerin "İYİ Parti'nin Afyonkarahisar çalıştayında yaşananlara" ilişkin sorularını yanıtladı.

İYİ Parti'nin iç işleriyle ilgili konularda yorum ve değerlendirme yapmayı etik bulmadıklarını belirten Bahçeli, "Hanımefendi, Twitter üzerinden bir açıklama yaparak aday olmayacağını ilan etmiş bulunuyor. Bu durumda Koray Aydın ve bazı arkadaşlarına büyük görev düşmektedir. Hanımefendiyi mutlaka ikna etmeliler. Ve hanımefendinin arkasında durarak görevinin devamını sağlamalılar. Bu demokrasi ve İP açısından son derece faydalı olacaktır." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dün partiyi kurultaya götüreceğini ve orada tekrar aday olmayacağını duyurmuştu. Akşener'in bu açıklamayı yapmasına parti içerisindeki yoğun eleştirilerin neden olduğu biliniyor.

Anahtar Kelimeler:
Mhp Lideri Bahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.