Beşiktaş'ta Adem Ljajic beklentileri karşılayamadı

Adem Ljajic, siyah-beyazlı formayla çıktığı 9 resmi karşılaşmada etkili olamadı.

14 Kasım 2018 Çarşamba 13:49
Beşiktaş'ta Adem Ljajic beklentileri karşılayamadı

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışında geriye düşen ve UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda son sırada bulunan Beşiktaş'ta Adem Ljajic, şu ana dek ortaya koyduğu performansla beklentileri karşılayamadı.

Siyah-beyazlı ekibin, İtalya temsilcisi Torino'dan kiraladığı 27 yaşındaki Sırbistanlı futbolcu, Beşiktaş'a transferinin ardından oynanan 13 maçın 9'unda görev aldı.

Geride kalan iki sezonda görev yapan Anderson Talisca'nın ayrılmasının ardından hücuma destek vermesi amacıyla transfer edilen Ljajic, Süper Lig'deki 6 karşılaşmada 390 dakika süre almasına rağmen ne gol atabildi ne de takım arkadaşlarına gollük pozisyon hazırlayabildi.

165 dakikada sadece bir gol pası verdi

Ljajic, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 3 maçta da hücumda takımına fazla katkı veremedi. Bu üç karşılaşmada 165 dakika sahada kalan siyah-beyazlı oyuncu, sadece bir gol pası verdi. Ljajic, siyah-beyazlı takımın, grup mücadelesinde Sarpsborg'u 3-1 yendiği maçta Enzo Roco'nun attığı kafa golünde ortayı yapan isim oldu.

Geç transfer oldu

Adem Ljajic, Beşiktaş'a geç transfer olmasının da sıkıntısını yaşadı.

Sezon öncesi kampta yer alamayan Sırp futbolcunun transferi 31 Ağustos'ta açıklandı. Takımının bu tarihten önce yaptığı 3 lig maçını kaçıran Ljajic, Bursaspor karşılaşmasında da kadroda olmasına rağmen görev alamadı.

Ljajic, Avrupa Ligi'ndeki 6 eleme maçından sonra kadroya dahil edildi.

Sakatlık geçirdi

Henüz oynama süreleri bakımından da istikrar yakalayamayan Ljajic, Süper Lig'deki Göztepe ve Çaykur Rizespor maçlarını sakatlığı nedeniyle kaçırdı.

Ljajic, bu süreçte ayrıca Beşiktaş'ın Genk ile yaptığı ilk maçta da görev alamadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.