Damien Comolli imzayı attı

Fenerbahçe, yeni sportif direktörü Damien Comolli için imza töreni düzenledi.

13 Haziran 2018 Çarşamba 16:29
Damien Comolli imzayı attı

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin açıklamalarından satır başları;


"Burada olmaktan dolayı onur duyuyorum ve çok özel hissediyorum kendimi... Fenerbahçe gerçekten çok büyük bir kulüp. Bunu zaten herkes biliyor. Geçen hafta buraya gelmemden beri Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir kulüp olduğunu, spor kültürü anlamında da gördüm. Herkesin omuz omuza verdiğini görmek çok güzel. "

"Bu kulüp bünyesindeki herkesten çok fazla destek gördük. Daha önce Türkiye'de görülmemiş bir futbol kültürü geliştirmek istiyoruz. "

"Fenerbahçe Avrupa'da her zmaan saygı duyulan bilinen bir kulüp olmuştur. Biz genç oyunculara verilen önemle bunu daha da büyütmek istiyoruz. Bir futbolcu transfer edildiğinde işin arka tarafı pek görülmez. İyi insan olması da gerekir. "

"Burada size sorumluluklarımdan bahsederek sizleri sıkmak istemiyorum. Herkesin elinden gelenin en iyisini verebileceği bir ortam sağlamak istiyoruz. "

"Bu bize yüzde 100 başarı getirecek diyemem, diğer kulüpler de bunun savaşını verecektir ama mücadeleyi vereceğimizi garanti edebilirim. "

"Buradaki bütün duvarları yıkmak istiyoruz. Mental anlamda her duvar yıkılmalı. Birbirine karşı şeffaf ve iş birliği içinde olmalıyız. Başarılı olmamız için taraftarlarımızın desteği de çok önemli..."

"Bu arada hiçbir sosyal medya hesabım yok. Transfer sezonu açıldığından beri çok fazla çılgınlık oluyor. İki tane kızım var 15 ve 18 yaşlarında... Onlar sürekli sosyal medyadalar. Bana sürekli "Böyle bir hesap var" diyorlar ama benimle ilgili sosyal medyadaki tüm hesaplar yalandır. "

"Scout ve altyapyla ilgili kafamızda her şey çok net. Potansiyeli olan Milli takımlarda oynayabilecek oyuncular keşfetmek istiyoruzç Sayısını söylemem doğru olmaz zaten seneden seneye değişebilir bu. Şu anda anlaşmış olduğumuz scoutlarımız var zaten. "

"Futbol akademisinin benim kontrat süremle bir alakası olamaz. Her zaman kulübün 5-10 yıl sonra nasıl olacağını düşünürüm ve buna göre çalışırım."

"Scout konusunda "tamamen şok oldum" diyebilirim. Sorduğumda bir scout ekibinin olmadığı söylendi bana."

"Kocaman'la devam edip etmeme konusunda karar yönetimin"

"Aykut Kocaman'la ben ve başkanımız ayrı ayrı birer kere görüştük. O kulübü çok seviyor, projelerini sevdim. Sonuçta ben kısa süredir buradayım. Bu konuda son karar yönetimin."

"Gerek Türkiye gerek yurtdışında teknik direktör piyasasına hakimiz. Yabancı teknik adamlarla ilgili de çalışma yaptık. Hangi teknik adam boşta, hangisi takımınd aayrılmak istiyor hepsini biliyoruz. Türk bir hoca olursa bu Aykut Kocaman olacak."

"Fernandao'nun satışının kulüp için daha dorğu olduğunu düşündüğümüz için bunu yaptık. Tamamen kulübün finansal çıkarlarını göz önünde tuttuk."

"Biz hiçbir konuda şikayet edemeyiz. Finansal konuların ne olduğunu gelmeden önce de biliyorduk. Yaratıcı genç takım hocalarına da ihtiyacımız var. Biz Fenerbahçe'yiz. Başarılı olmak zorundayız. Bir özrümüz, bahanemiz olamaz bu konularda... Türkiye ve Güney Kıbrıs en yaşlı ligler. Yaş ortalamasının mutlaka inmesi gerekiyor. "

Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız ön eleme maçları öncesi transferlerimizi bitireceğiz. Ama futbolda bazen her şeyi kontrol edemezsiniz. Son dakika transferlerinden zaten nefret ederim''

Anahtar Kelimeler:
Damien Comolli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.