Demir Grup Sivasspor'da Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 3 Mayıs Cuma günü sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde kulüp tesislerinde...

30 Nisan 2019 Salı 15:39
Demir Grup Sivasspor'da Medipol Başakşehir maçı hazırlıkları


SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 3 Mayıs Cuma günü sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Ardından oyuncular, çabukluk, sürat ve iki grup halinde 5'e 2 pas çalışması yaptı. İdmanın son bölümünde minyatür kale ile geniş alan oyunları oynandı.

Demir Grup Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına devam edecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.