Fenerbahçe Beko'dan sakatlıklarla ilgili açıklama

Sakatlıkları bulunan Joffrey Lauvergne ve Luigi Datome, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final maçlarında takımdaki yerlerini alamayacak.

08 Mayıs 2019 Çarşamba 11:20
Fenerbahçe Beko'dan sakatlıklarla ilgili açıklama

Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı'nda sakatlıkları bulunan oyuncular Joffrey Lauvergne ve Luigi Datome, THY Avrupa Ligi Dörtlü Final maçlarında forma giyemeyecek.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 17-19 Mayıs'ta İspanya'nın Vitoria-Gasteiz kentinde düzenlenecek Dörtlü Final maçlarında sakatlıkları bulunan Joffrey Lauvergne ve Luigi Datome, takımdaki yerlerini alamayacak.

Sakatlık sorunları nedeniyle bir süredir parkelerden uzak kalan Jan Vesely ve Nikola Kalinic'in ise tedavi süreçleri devam ediyor.

İki basketbolcunun oynayıp oynamayacağına sağlık durumlarının gelişimi gözlemlenerek Dörtlü Final öncesi karar verilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.