Gençlerbirliği 96 yaşında

14 Mart 1923 taraihinde kurulan Gençlerbirliği bugün 96. yıl dönümünü kutluyor. Kulüp resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:

14 Mart 2019 Perşembe 09:42
Gençlerbirliği 96 yaşında

“Ankara Sultanisi’nde bir futbol isyanı olarak başlayan hikaye bugün 96.yaşını kutluyor. Kulübümüz sahada formasını terleten futbolcularımız, tribünde desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen taraftarımızla futbol dünyasında halen ilk günkü kadar farklı, ilk günkü kadar özel.

96 yıldır Ankara Rüzgarı’na güç veren kurucularımıza, tüm başkanlarımıza, sporcularımıza, antrenörlerimize, taraftarımıza teşekkürü borç biliriz.”

Gençlerbirliği bugün kuruluş yıl dönümü sebebiyle iki etkinlik düzenleyecek. İlk olarak Gençlerbirliği, 11.30’da Yönetim Kurulu , teknik ekip, A takım ve altyapıda yer alan sporcular ile Anıtkabir’e gidilecek. Daha sonra 13.00’te Ankara Atatürk Lisesi’nde teknik direktör İbrahim Üzülmez, futbolcular Selçuk Şahin, Mert Nobre ve Yıldırım Mert Çetin bir söyleşiye katılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.