Maçın ardından

- Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut: - "Kazandığımız için mutluyuz. 37 puandayız. Milli maç arası bize çok iyi gelecek" - MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: - "Maçın hakkı beraberlikti ama mağlup olduk"

17 Mart 2019 Pazar 16:12
Maçın ardından


MALATYA (AA) - Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 3-1 kazandıkları MKE Ankaragücü maçına ilişkin, "Kazandığımız için mutluyuz. Milli maç arası bize çok iyi gelecek." dedi.

Bulut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının skor 2-0'a geldikten sonra oynadığı futbolu beğenmediğini söyledi.

Son dakikalarda zor anlar yaşadıklarını aktaran Bulut, şu ifadeleri kullandı:

"Ankaragücü 2-3 net pozisyon kazandı bunları skora yansıtabilselerdi maçı kaybedebilirdik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Son haftalardaki moral bozukluğu, hata yapmama duygusunu oluşturdu. Önemli olan burada alacağımız 3 puandı. Kazandığımız için mutluyuz. 37 puandayız. Milli maç arası bize çok iyi gelecek. Sakatlarımız geri dönecek. Milli maç arasından sonra daha iyi bir takım izlettireceğiz."

Bulut, milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada Antalya'da bir kamp yapacaklarını sözlerine ekledi.


- Kaplan: "Ankaragücü iyi yoldadır"


MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise iyi oynamalarına rağmen hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtti.

Şansız goller yediklerini dile getiren Kaplan, "Özellikle penaltıda Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemine gidilmesi gerekiyordu. Ben penaltı olduğuna inanmıyorum. Maçın hakkı beraberlikti ama mağlup olduk." diye konuştu.

Kaplan, sahada güzel bir oyun sergilediklerini anlatarak, "Oynanan oyundan dolayı futbolcularımı tebrik ediyorum. Mağlup olacak bir oyun oynamadık. Hakem arkadaşımızın daha dikkatli olması lazımdı. Bundan sonraki maça bakacağız. Ankaragücü iyi yoldadır." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.