Milli paralimpik yüzücü Sümeyye Boyacı ödüllendirildi

- Dünya ve Avrupa şampiyonu milli paralimpik yüzücü ile antrenörüne, Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Cumhuriyet altını verildi

14 Eylül 2018 Cuma 13:15
Milli paralimpik yüzücü Sümeyye Boyacı ödüllendirildi

 İrlanda Cumhuriyeti'nin başkenti Dublin'de düzenlenen 2018 Avrupa Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 50 metre sırtüstünde altın madalyanın sahibi olan ve dünya şampiyonalarında madalya alan 15 yaşındaki Sümeyye Boyacı ve antrenörü, Eskişehir Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

Büyükşehir Meclisi, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübünün başarılı sporcusu paralimpik yüzme dünya ve Avrupa şampiyonu Sümeyye Boyacı ile antrenörü Mehmet Kartal'ın eylül ayı toplantısında ödüllendirilmesine karar verdi.

Karar doğrultusunda, meclis toplantısı öncesi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen tarafından kürsüye davet edilen Boyacı ve Kartal, Büyükşehir Meclisi adına beşer Cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.

Daha sonra, AK Parti'nin Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanı Ahmet Yapıcı, CHP Grup Başkanı Kazım Kurt ve MHP adına Muhsin Doğan da Sümeyye Boyacı'ya birer Cumhuriyet altını taktı.

Son Güncelleme: 14.09.2018 14:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.