MKE Ankaragücü'nde Kulusic'in sözleşmesi uzatıldı

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Hırvat futbolcusu Ante Kulusic'in sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattığını duyurdu.Kulüpten yapılan açıklamada, 33 yaşındaki savunma oyuncusuyla, gelecek sezon sona erecek...

12 Temmuz 2019 Cuma 18:05
MKE Ankaragücü'nde Kulusic'in sözleşmesi uzatıldı


ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü, Hırvat futbolcusu Ante Kulusic'in sözleşmesini 2021 yılına kadar uzattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 33 yaşındaki savunma oyuncusuyla, gelecek sezon sona erecek sözleşmesinin 2021 yılına kadar uzatılması konusunda anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Başkent temsilcisinde sportif direktörü Adnan Erkan ve kulüp genel müdürü Seyit Ali Doğan'ın katıldığı imza töreninde duygularını dile getiren Kulisic'in, "Geçen 6 ayda Ankaragücü forması altında başarılı bir sezon geçirdim. Türkiye'yi ve Ankara'yı seviyorum. Ankaragücü'nde devam eden bir sözleşmem vardı ve buna ilaveten bir yıl daha uzatma kararı aldık. Burada çok iyi bir aile ortamı var. Birlikte daha önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Hırvat futbolcu, geçen sezon Ankaragücü formasıyla 13 lig maçında görev almıştı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.