Osmanlıspor, Altay maçı hazırlıklarını tamamladı

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında Altay ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde 1 saat süren idmanın ısınmaya...

15 Aralık 2018 Cumartesi 13:03
Osmanlıspor, Altay maçı hazırlıklarını tamamladı

ANKARA (AA) - Osmanlıspor, Spor Toto 1. Lig'in 16. haftasında Altay ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde 1 saat süren idmanın ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladığı bildirildi. Elle oynanan koordinasyona yönelik oyun ve 5'e 2 top kapma ile idmana devam eden mor-sarılı futbolcuların, saha kenarına kurulu alanda yapılan sprint çalışmasıyla antrenmanı bitirdiği bildirildi.

Sakatlığı süren Ahmet Eyüp Türkaslan idmana katılmazken, Numan Çürüksu ve Payam Sadeghian'ın tedbir amaçlı antrenmana katılmadığı, genç oyuncu Ali Eren İyican'ın takımdan ayrı koşu yaptığı ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.