"Oyuncu değişiklikleri skoru belirledi"

- Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "İnşallah Kayserispor bundan sonraki maçlarında başarılı olur. Çünkü biz, Kayserispor'u her zaman bu ligde görmek istiyoruz"

01 Aralık 2018 Cumartesi 22:32


KAYSERİ (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk olduğu Kayserispor'u 2-0 yenen Trabzonspor'da kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, oyuncu değişikliklerinin skoru belirlediğini söyledi.

Ağaoğlu, karşılaşmanın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Müsabakada yapılan oyuncu değişiklikleri skoru belirledi." dedi.

Kayserispor'un çok güzel bir ev sahipliği yaptığını dile getiren Ağaoğlu, şöyle konuştu:

"Üç puanı aldık ama Kayserispor her zaman bu ligde kalmayı hak eden bir takım. Bu şehirde çok güzel insanlar var. Güzel insanların olduğu yerde de güzel şeyler oluyor. İnşallah Kayserispor bundan sonraki maçlarında başarılı olur ve hak ettiği yerde olur. Çünkü biz, Kayserispor'u her zaman bu ligde görmek istiyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.