Polatlı Belediyespor'da Avrupa heyecanı

- Hentbolda başkent temsilcisi, Avrupa kupalarında ilk maçına yarın çıkacak - Polatlı Belediyespor, Kadınlar Challenge Kupası 3. tur ilk maçında İsrail temsilcisi Maccabi Srugo'yu konuk edecek - Başantrenör Kıvanç Özcan: "Tura yakın taraf biziz"

10 Kasım 2018 Cumartesi 10:14
Polatlı Belediyespor'da Avrupa heyecanı


ANKARA (AA) - Hentbolda Kadınlar Süper Lig takımlarından Polatlı Belediyespor, tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edecek.

Başkent temsilci, Challenge Kupası 3. tur ilk maçında yarın sahasında İsrail ekibi Maccabi Srugo ile karşı karşıya gelecek.

Yeni Polatlı Spor Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak müsabakayı Belçikalı hakemler Lucas Beulakker ile Kristof Gilis yönetecek.

Karşılaşmanın rövanşı ise 17 Kasım Cumartesi günü İsrail'de oynanacak.


- "Biz daha ağır basıyoruz"


Polatlı Belediyespor Başantrenörü Kıvanç Özcan, kulüp olarak ilk kez Avrupa kupalarında mücadele edeceklerini hatırlattı.

Karşılaşma öncesinde AA muhabirine değerlendirme yapan Özcan, "Biz daha ağır basıyoruz. Tura yakın taraf biziz." dedi.

Hedeflerinin son 16 turu olduğunu belirten Özcan, "Burada yenmemiz durumunda fark önemli oluyor. Turu ikinci maça bırakmamak lazım. Çünkü deplasmanda hakemler etkili oluyor. Onlardan daha üstün ve geniş bir kadroya sahibiz. Bizim kadromuz tecrübeli." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.