Resim bölümü öğrencisi bilek güreşinde şampiyon oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Okul Sporları Federasyonunca Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Gençler A Kategorisi Şampiyonası, 617 sporcunun katılımıyla yapıldı.Porsuk Spor Salonu'nda iki gün süren turnuvada sporcular, madalya...

23 Nisan 2019 Salı 09:56
Resim bölümü öğrencisi bilek güreşinde şampiyon oldu

ESKİŞEHİR (AA) - Türkiye Okul Sporları Federasyonunca Eskişehir'de düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Gençler A Kategorisi Şampiyonası, 617 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Porsuk Spor Salonu'nda iki gün süren turnuvada sporcular, madalya kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Eskişehirli sporcular 6 altın, 2 gümüş, 3 bronz madalya aldı.

Eskişehir Atatürk Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü öğrencisi Sude Gün ise bilek güreşinde sağ ve sol kolda Türkiye şampiyonu olarak Eskişehir'e 2 altın madalya kazandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.