Sivasspor'un 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi

- Ligin 34. haftasında Galatasaray'ı 4-3 mağlup eden Demir Grup Sivasspor, 8 maçlık galibiyet hasretini sonlandırarak sezonu galibiyetle tamamladı

25 Mayıs 2019 Cumartesi 10:38
Sivasspor'un 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında kendi sahasında Galatasaray'ı 4-3 yenen Demir Grup Sivasspor'un 8 maçlık galibiyet hasreti sona erdi.

Ligde en son 25. haftada Evkur Yeni Malatyaspor'u iç sahada 2-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 8 lig maçında da 3 puan alamadı.

Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1, sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'a 3-1 yenilen, Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalıp evinde Beşiktaş'a 2-1 kaybeden kırmızı-beyazlı ekip, ligin 30. haftasında konuk olduğu Çaykur Rizespor'la da golsüz berabere kaldı. Medipol Başakşehir ile evinde oynadığı karşılaşmayı 0-0 eşitlikle tamamlayan Sivas temsilcisi, deplasmanda ise Göztepe ile 3-3 berabere kalırken, geçen hafta MKE Ankaragücü'ne 3-1 mağlup oldu.

Ligin son haftasında Yeni 4 Eylül Stadı'nda şampiyon Galatasaray'ı konuk eden kırmızı-beyazlı ekip, karşılaşmadan 4-3 galip ayrılarak, hem 8 maçlık galibiyet hasretine son verdi hem de sezonu galibiyetle tamamladı.

Sezonu taraftarına Galatasaray galibiyeti hediye ederek kapatan Sivas temsilcisi, puanını 41'e çıkararak maç fazlası ve averajla 11. sıraya yükseldi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.