U21: Türkiye-Belçika maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Türkiye, Belçika'yı konuk ediyor. U21 Milli Futbol Takımımız grupta 5. maçında lider Belçika'yı devirmek istiyor. Millilerimiz grupta iddiasını sürdürmek isterken, Belçika ise kazanarak liderliğini pekiştirmek istiyor. U21 Milli Takımımızın maçını izlemek isteyen futbolseverler, Türkiye-Belçika maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta sorusuna yanıt arıyor.

14 Kasım 2017 Salı 14:07
U21: Türkiye-Belçika maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

U21 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde mücadele eden Türkiye Belçika ile karşılaşıyor. Grupta henüz istediği sonuçları alamayan Millilerimiz, lider karşısında galibiyet alarak grupta hem iddiasını korumak, hem de gruba denge getirmek istiyor. Türk futbolunun gelecekteki yıldızlarını izlemek isteyen futbolseverler Türkiye-Belçika maçını büyük bir heyecanla bekliyor.

Türkiye-Belçika maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Avrupa U21 Futbol Şampiyonası Eleme Turu 6. Grup'ta Türkiye sahasında Belçika'yı konuk edecek. Bugün saat 17.00'de oynanacak Türkiye-Belçika maçı A Spor'dan canlı izlenebilecek.

Millilerimiz elemelere istediği başlangıcı yapamadı. İlk maçta Belçika ile 0-0 berabere kalan Ay Yıldızlılar ardından Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ne 2-1 mağlup oldu. Üçüncü maçında Macaristan ile 0-0 berabere kalan Türkiye, ilk galibiyetini ise son maçta Malta karşısında 1-0 ile aldı.

Grupta geride kalan maçlar sonucunda 11 puanlı Belçika ilk sırada yer alıyor. Grubun 2. sırasında 8 puanlı İsveç yer alırken, 3. Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin 6 puanı bulunuyor. 5'er puanı bulunan Macaristan 4. sırada yer alırken, Türkiye ise 5. sırada. Grubun son sırasında bulunan Malta ise henüz puan toplayamadı.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeBelçikaU21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.