Voleybol: Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi

- Halkbank: 0 - Sir Colussi Sicoma: 3

13 Mart 2018 Salı 19:38
Voleybol: Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi


Salon : TVF Başkent

Hakemler: Wim Cambre (Belçika), Sabine Witte (Almanya)

Halkbank: Burutay Subaşı, Faik Samed Güneş, Hernandez, Petric, Emre Batur, Hierrezuelo (Hasan Yeşilbudak, Alperay Demirciler, Loh, Hakkı Çapkınoğlu)

Sir Colussi Sicoma: Zaytsev, Podrascanin, Atanasijevic, Berger, Anzani, De Cecco (Colaci, Shaw, Della Lunga, Siirila)

Setler: 18-25, 22-25, 29-31

Süre: 92 dakika (25, 31, 36)

ANKARA (AA) - Halkbank Erkek Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu ilk maçında İtalya'nın Sir Colussi Sicoma ekibine 3-0 yenildi.

Karşılaşmanın başında bloklar ve Atanasijevic'in kenarlardan smaçlarıyla sayılar bulunan İtalya ekibi, ilk teknik molayı 8-7 önde geçti. Halkbank, Hernandez ve Burutay Subaşı ile hücumda etkili olsa da savunmada Atanasijevic'in smaçlarına çözüm üretemedi. İkinci teknik molaya da 16-13 önde giren Sir Colussi Sicoma, daha sonra farkı açarak ilk seti 25-18 aldı.

İkinci sete iyi başlayan Sir Colussi Sicoma, teknik molaları 8-3 ve 16-12 önde tamamladı. Etkili servisler kullanarak rakibinin iyi manşet almasını engelleyen ve sete ortak olan Halkbank, farkı bir sayıya (15-16) indirdi. Ancak Halkbank'ın skor üstünlüğünü ele geçirmesine izin vermeyen İtalyan temsilcisi, ikinci seti 25-22 kazandı: 0-2

Üçüncü set ise büyük bir mücadeleye sahne oldu. Sete 3-0'lık seriyle giren Halkbank, ilk teknik molayı 8-6 üstün geçti. Köşelerden sayılar üreten Türk temsilcisi, ilk kez üstün götürdüğü sette ikinci teknik molaya da 16-14 önde girdi. Halkbank, sette 21-18'lik üstünlüğü ele geçirmesine rağmen sonunu getiremedi. Atanasijevic'in etkili servisiyle sette ilk kez skor üstünlüğünü (21-22) yakalayan Sir Colussi Sicoma, 36 dakika süren seti 31-29 önde tamamladı.

Sahadan 3-0 galip ayrılan Sir Colussi Sicoma, 21 Mart'ta İtalya'nın Perugia kentinde oynanacak rövanş karşılaşması öncesi avantaj elde etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.