WhatsApp'ın yeni özelliği çok konuşulacak!

WhatsApp'ın uzun zamandır merakla beklenen ''görüntülü grup sohbet'' özelliği sonunda geldi.

21 Mayıs 2018 Pazartesi 13:04
WhatsApp'ın yeni özelliği çok konuşulacak!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz Şubat ayında geliştirmekte olduğu grup görüntülü sohbet özelliği sonunda geldi.

Güncelleme yayınlayan şirket, hem Android hem de iOS kullanıcıları için grup görüntülü görüşme özelliğini kullanıma sundu. Özelliği test edebilmeniz için beta kaydınızın bulunması gerektiğini özellikle belirtmek isteriz.

Peki beta sürecine dahil olan kullanıcılar bu özelliği nasıl kullanabilirler? WhatsApp’ı açtığınızda grup görüntülü görüşme yapmak istediğiniz kişilerden biri ile bir görüntülü görüşme başlatın. Sağ üstte bir kişi ekleme simgesi göreceksiniz. Bu simgeye dokunduktan sonra açılan listeden 2 kişiyi daha görüşmeye ekleyebilirsiniz.

Unutmayın; WhatsApp yalnızca 4 kişiye kadar grup görüntülü görüşmeyi desteklemektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.