Ak Parti'li Vekil Evleniyor!

Sert siyasi tartışmalar, uzun gece mesaileriyle gergin oturumlara sahne olan Meclis, bu kez bir izdivaca sahne oluyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Fatma Benli, bütçe görüşmeleri sırasında tanıştığı, lağvedilen Tütün Alkol Piyasası Düzenleme Kurumu (TAPDK) bürokratlarından Uğur Yalçın ile evleniyor.

19 Şubat 2018 Pazartesi 10:17
Ak Parti'li Vekil Evleniyor!

Dün gece aile arasında nişan yüzüğü takan çift, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Fazla uzatmayın" talimatıyla 26 Mart'a düğün tarihi aldı.

İçişleri Bakanlığı döneminde Murat Başesgioğlu'nun özel kalem müdürlüğünü yapan Yalçın, Meclis kulislerinde tanınan bir sima. Benli ise İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başlanevekili ve NATO Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyesi. Gelin ve damadın Kastamonulu olmasının sürecin olumlu gelişmesine katkı sağladığı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bekar olanların evlendirilmesi konusundaki hassasiyetinin de bu izdivaçta etkili olduğu belirtiliyor.

Anahtar Kelimeler:
MeclisEvleniyor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.