Ünlü Müzisyenden 6 Gündür Haber Yok!

6 gün önce Muğla'da yürüyüş yapmak için dışarı çıkan genç müzisyen Metin Kor'dan haber alınamıyor. AFAD ekipleri, genç müzisyenin bulunması için geniş çaplı arama başlattı.

27 Haziran 2018 Çarşamba 11:16
Ünlü Müzisyenden 6 Gündür Haber Yok!

Onur Akay Medya'dan Umut Yılmaz'ın edindiği bilgiye göre, genç müzisyen ve kişisel gelişim uzmanı Metin Kor'dan 6 gündür haber alınamıyor.

HABER ALINAMIYOR

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'ne bağlı Gömbe Yaylası'nda kamp kuran ve 21 Haziran Perşembe günü yürüyüşe çıkan müzisyen Metin Kor'dan haber alınamıyor. Ailesi, kendisinden haber alamayınca durumu güvenlik güçleri ve İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü'ne bildirdi. Ancak AFAD ekiplerince Gömbe Yaylası çevresinde yürütülen arama çalışmalarından sonuç alınamaması, genç müzisyenin ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

GENİŞ KAPSAMLI ARAMA YAPILACAK

1975 Ankara doğumlu olan 43 yaşındaki müzisyenin, 1.80 boylarında olduğu öğrenildi. Anadolu Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü mezunu olan Metin Kor, müzisyenliğinin yanı sıra yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu. Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu 'En Güzel Sensin', 'Mavi', 'Senmişim', 'Yanı Başıma' ve 'Üzüm Güzeli' isimli şarkıları ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor.

AFAD ve jandarma ekiplerince yapılan aramaların, yarın da geniş kapsamlı olarak devam edeceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Metin Kor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.