Vicdansız... Para için 11 aylık oğlunu yaktı!

Adana'da vicdansız adam kendisine para vermeyen annesine kızıp evini kundakladı. Cezaevi firarisi olduğu öğrenilen 21 yaşındaki Çağlar Aslan 1 yaşındaki oğlu Ezel'i alevlerin arasında bırakıp kaçtı...

11 Haziran 2018 Pazartesi 11:13
Vicdansız... Para için 11 aylık oğlunu yaktı!

Polis ekipleri, cezaevi firarisi olduğu tespit edilen Çağlar Aslan'ın merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi'ndeki bir fırında olduğu ihbarı üzerine çalışma başlattı.
 

Eviyle birlikte oğlunu yaktı 3.resim

Fırına giden ekipler, Aslan'ın kendilerini fark edince kaçtığını tespit etti. Bunun üzerine ekipler ana caddede ve ara sokaklarda arama yaptı. Görgü tanıklarının ifadesine başvuran ekipler, cezaevi firarisinin imam nikahıyla yaşadığı Gülben Y'nin oturduğu Yeşilyurt Mahallesi'ndeki eve gitti. Gülben Y, Aslan'ın gece yanına geldiğini ve daha sonra evden ayrıldığını belirti.
 

Eviyle birlikte oğlunu yaktı 4.resim

ANNESİNİN EVİNİ YAKIP GİTTİ
Hükümlüyü yakalamak için çalışmalarını sürüden ekipler, bir süre sonra Aslan'ın, annesi Ayşe A ile Gülben Y'nin kaldığı Yeşilyurt Mahallesi'ndeki eve gittiği bilgisine ulaştı.

Bu sırada Aslan'ın polisler gelmeden önce içeride annesi ve çocuğu bulunduğu halde evi ateşe verdiği öğrenildi. Olay yerine ambulans ve itfaiye sevk edildi.
 

Eviyle birlikte oğlunu yaktı 6.resim

Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan 11 aylık Ezel bebek, ilk müdahalenin ardından Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı.

 

Eviyle birlikte oğlunu yaktı 7.resim

Yangının söndürülmesinin ardından polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

 

Eviyle birlikte oğlunu yaktı 8.resim

Ekipler, kaçan hükümlü ve yanında götürdüğü kadını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
çağlar Aslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.